Udvardy Gábor képviselőjelölt

UdvardyGabor45 éves vállalkozó vagyok, feleségemmel és 4 gyermekemmel itt Akarattyán teremtettünk otthont, itt élünk életvitelszerűen, itt igyekszünk boldogulni.

Az önállósodás egyik kezdeményezője voltam és annak folyamatában aktívan részt is vettem, majd a leválást előkészíteni hivatott Balatonakarattyai Részönkormányzat (BART) elnökeként folytattam a megkezdett munkát.

A mostani választások kínálják azt a lehetőséget, hogy valóban a kezünkbe kerüljön a településünk sorsa és a jövője. Meggyőződésem, hogy a településhez való erős kötődés, a mindennapok gondjait és örömeit itt megélők jogosultak az önszerveződés és irányítás átvételére. Ez is volt a cél: a döntéshozatalt közelebb hozni azokhoz akikről szól.

E megkezdett tevékenységet kívánom folytatni azzal, hogy függetlenként részt kívánok venni a település önkormányzatában mint képviselő.

Ha megtisztelnek bizalmukkal, mindenképpen azon leszek, hogy a település lakossága erejének és az itt üdülők támogatásának összefogásával  élni tudjunk településünk fejlesztésének lehetőségeivel, hogy behozzuk a lemaradásunkat, és élhető, kiegyensúlyozott barátságos, településsé válhassunk!

Udvardy Gábor képviselőjelölt” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s