Jönnek a választások

Hát ide is eljutottunk. Másfél hónapra vagyunk a helyi önkormányzati választásoktól. Rengeteg hír és pletyka kapott lábra. Olyan ez, mint egy vírus, amely sokszorozódik a választások előtti bizonytalanságban. Mi továbbra is a tényeknél szeretnénk maradni.

Működik a demokráciánk, több jelöltünk, azaz választási lehetőségünk van! Döntenünk kell tudni a saját sorsunkról. Október 12-én megszületik az új Balatonakarattya. Innentől saját magunknak kell majd tudnunk gazdálkodni és fejleszteni a települést. Nagyon fontos, hogy mindenki eljöjjön szavazni, aki teheti. Minél nagyobb lesz a választáson résztvevők száma, annál látványosabb lesz, hogy akarunk és tudunk tenni Balatonakarattyáért, hogy megmutassuk milyen sokunknak fontos a jövőnk. A mi településünk lesz az egyetlen az országban az idén, ahol először választanak polgármestert és képviselőtestületet.

Az előző lapszámban kötelességünknek éreztük, hogy fórumot teremthessünk arra, hogy a jelöltek saját szavaikkal elmondhassák, hogyan képzelik el a jövőnket. A demokrácia szabályai szerint továbbra is így érzünk.

Nagyon nagy tisztelettel és örömmel szeretnénk ezért most bemutatni Vatics Erzsébetet (Erzsit), akivel Donászy Judit beszélgetett.

Juscsák György

Az előző (augusztusi) és a mostani (szeptemberi) számunkban megjelent, polgármesterjelöltekkel készült interjúink e-mailben készültek.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s