Jönnek a választások!

Balatonakarattya levált! Önállóak lettünk! Ennek egyik legfontosabb következménye hogy eldöntsük kinek (a képviselő testülettel – kiknek) a gondjaira bízzuk a település sorsát. Ahogy az lenni szokott, megindultak a találgatások és pletykák. Vélt, vagy valós erővonalak, „hitt-kötődések”, „belemagyarázott-szimpátiák”.

Egy páran, akik ezt az újságot is készítjük, szeretnénk pártatlanok maradni. Akarattyán, Akarattyáért dolgozunk, társadalmi munkában, időt, pénzt, energiát nem sajnálva mi ide vagyunk elkötelezve. Az a célunk, talán kötelességünk, hogy a településen mindenki megismerhesse a jelölteket, és ez alapján tudjon ki-ki majd dönteni. Minden döntés felelősséggel jár, ez talán még egy kicsit többel is fog, hiszen nem csak önkormányzati jelöltekről, hanem a saját sorsunkról is szavazunk.

Tehát találgatások vannak, sőt lesznek is. Mi abban tudunk segíteni, hogy aki magáénak érzi a Balatonakarattyát, aki úgy érzi, tenni tud és felvállalja azt a hihetetlenül nehéz és szép feladatot, hogy a közösségünkért, a településért dolgozzon (vagyis a polgármester- és képviselőjelöltjeink), az itt fórumot kaphasson, hogy szólhasson azokhoz akiknek a szavazata számít, akik azután rá fognak majd számítani.

A „mendemondáknak” nem tudunk helyt adni, a pletykákba nem akarunk belekeveredni. A tényekre szeretnénk koncentrálni.

Nagyon nagy tisztelettel és örömmel szeretnénk ezért most bemutatni Matolcsy Györgynét (Gyöngyikét), akivel Donászy Judit beszélgetett.

Juscsák György

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s