Olvasóink írták – 2014. június

Legtöbben a köztéri szemeteskukákat hiányolják településen (Gáspár telep, Ságvár lakótelep); teljesen jogosan. A településen nagy a fű, sok a gaz, elhanyagolt.

Többen szóvá tették, hogy a vízparton nincs világítás, sötét, veszélyes és nem hangulatos. A Bercsényi strandon a vizesblokkokkal együtt a WC-ket is lezárják, így a nagy melegben még ott üldögélők” komoly gonddal találják szemben magukat”. A településen amúgy sincs nyilvános WC, sajnos. ( A többi strandról még nem kaptunk jelzést, de várjuk!) Május 21-én a lépcsők még nem voltak bent, a bátrabbak bementek volna, de így továbbsétáltak. Ez is jogos panasz mind a nyaralók, mind a büféket üzemeltetők részéről.

A Ságvár lakótelepen élők közül többen jelezték a központban lévő turistaház problémáját. Akár autóval, akár vonattal érkezik valaki, méltatlan „látkép fogadja”.Földön alvó fiatalok, szemét, a köztéri korláton kiteregetett ruhaneműk, köztéri sütögetés…

A régi „kajári út” a senki földje. Ennek hozadékaként sokan a szemetet hordják oda; ápolatlan, gazos. Sok ötletet hallunk: kutyasétáltató lehetne, kicsiket taníthatnának ott a szüleik kerékpározni.

Igen, ezek problémák. Várjuk az ötleteiket, észrevételeiket, és eljuttatjuk a megfelelő helyre.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s