Te szedd (2014. május 10-11)

Önkéntesen a tiszta Magyarországért

Rend, fegyelem, a szemétnek nincs kegyelem!

Már hagyomány, hogy Balatonakarattya is csatlakozik az országos szemétszedési akcióhoz, és a szervezők nevében mondhatom, hogy évről évre tisztább a településünk. Plakátunkat, amelyet megjelentettünk az újságban, és több helyen kifüggesztettünk a Sing Reklámügynökség készítette.

szemétszedés Large Web view

Május 10-én délelőtt a Gáspár telepen a Sirály utca – Strand utca környékét tisztítottuk meg, délután a Partalját: végig az Aligai utcát, a „Gumirádli strand” bejáratát. Vasárnap az Állomás utca környéke következett, majd végigmentünk a másik irányba a 71-es út mentén a benzinkútig, majd vissza a Gáspár telepen.

szemétszedés1 Large Web view

Vendéglátóink is voltak, akik ezzel támogatták a lelkes csapatokat. A szombati gulyás szponzora és készítője a Fo-Bó Bt volt (többen úgy ismerjük őket, hogy „Gyula Művek”. A Bercsényi strand Aliga felőli végén lévő, utcáról is megközelíthető büfé). Vasárnap Vatics Erzsébet főzött nekünk finom gulyást, és Hencz Józseféktől kaptunk hozzá sok-sok süteményt.

TeSzedd-2014-2

Az ilyen civil kezdeményezésű és szervezésű programoknak összetartó ereje van, hisz jókedvűen beszélgetünk, csipkelődünk… Ilyenkor eltűnnek az ellentétek, és megértjük a lényeget: egy település lakói vagyunk, egy közösséget alkotunk.

Farkas Sándor

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s